Lenker

Under vil du finne lenker som vi mener er rellevante og som gir deg utfyllende informasjon rundt de fagområder vi arbeider med.

Norsk Resuscitasjonsråd er rådgivende organ i spørsmål vedrørende reuscitering (gjennoppliving) overfor Den norske lægeforening og Norsk Førstehjelpsråd. De er også faglige representanter i fagrådene for Skandinavia og Europa på dette fagfeltet.

http://www.nrr.org/

Laerdal Medical AS er en bedrift med lang og inovativ tradisjon for utvikling og produksjon av akuttmedisinsk treningsutstyr og medisinsk teknisk utstyr til livreddende arbeid. De arbeider under mottoet "Help Saving Lives".

SimCare samarbeider med Laerdal Medical på flere felt. Vi forhandler hjertestartere levert fra Laerdal Medical.

www.laerdal.com

SUN Simulation User Network - diskusjons- og informasjons sider om pasientsimulering, metoder, muligheter og aktiviteter innen dette fagfeltet.

http://www.simulation.laerdal.com

Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon (NSO). En sikkerhets- og beredskapsorganisasjon som organiserer og fører kontorll med industrivernet i industrielle og håndverksmessige virksomheter. Målsetting er å forebygge og følge opp uønskede hendelser.

http://www.nso.no/

Aztra Zeneca - utvikler og markedsfører kostnadseffektive behandlingsløsninger basert på innovative legemidler for å gi mennesker en bedre hverdag - Kunnskap kurerer.

http://www.astrazeneca.com/